HappyMama

Aquamama baby 

Pris - 1195 kr / 6 pass


Aquamama Baby är ett vattenpass anpassat för den nyförlösta kvinnans kropp. Vi tränar både styrka och kondition med fokus på att stärka kroppen inifrån på ett effektivt och säkert sätt. Detta med syfte på att bli stark i vardagen för att orka med både lek och lyft. Många av de övningar som utförs aktiverar bäckenbotten och de inre magmusklerna vilket är en viktig del i den första träningen efter en graviditet och förlossning. Det är alltså ett pass som riktar sig till de som i ett första steg vill aktivera sig fysisk och "hitta tillbaka" till sin kropp. 


När kan man bada? 

När blödning/avslag upphört och eventuella bristningar har läkt ihop (vanligen 6-8 veckor efter en vaginal förlossning). Är du osäker, vänta tills efterkontrollen där du talar med din ansvariga barnmorska.


Vad gör vi med våra bebisar?

Bebisarna får gärna vara med och sitta i sina babyskydd vid poolkanten (om ni inte har eller vill ha barnvakt). Vi spelar musik i en lagom ljudnivå och tar allt som det kommer. Behöver man plötsligt amma mitt under passet så gör man det tex. Bjuds på fruktstund med lite snack och lätt stretching efter själva träningspasset.